Kontakt | Talpa alati d.o.o.

Kontakt

Talpa alati d.o.o.

Savska cesta 85a
10360 Zagreb, Sesvete
Tel/Fax: +385 1 2022 670 / +385 1 2022 680
E-mail: info@talpa.hr
IBAN: HR2423600001102209968
OIB: 56540695715

Upute za unos narudžbi


FIZIČKE OSOBE

Kod prve narudžbe molimo upisati što točnije sve podatke koji su označeni sa zvijezdicom, kako bi Vas prilikom svake sljedeće narudžbe program prepoznao ( adresa dostave, eMail adresa).

Ako je iznos narudžbe manji od 65,00€(489,74Kn), automatski se naplaćuje dostava iznosa 3,75€(28,25kn). Narudžbe iznosa 65,00€(489,74Kn) ostvaruju besplatnu dostavu.
Nakon točno upisanih traženih podataka idete na slijedeći korak gdje imate ponuđeno Naruči i Plati.
Ako svoju narudžbu želite platiti pouzećem odaberite Naruči.(Povodom otvorenja Web-trgovine ne naplaćuje se nadoknada za plaćanje pouzećem.)
Ako odlučite svoju narudžbu platiti odmah odaberite Plati. Odabirom Plati automatski ćete biti preusmjereni na prozor aplikacije E-Pay tvrtke Globaldizajn gdje utipkavate sve tražene podatke te vršite plaćanje. Prednost ove opcije plaćanja je mogućnost plaćanja 2-12 rata Maestro, Mastercard i Visa karticama, ukoliko je iznos narudžbe 65€(489,74kn) ili viši.
Nakon što ste uspješno naručili pouzećem ili platili, na upisanu eMail adresu primate potvrdu narudžbe.
I za kraj, za koju god opciju plaćanja se odlučili narudžbu možete očekivati na upisanoj adresi unutar 1-3 dana, osim ako se nalazite na otoku. U tom slučaju narudžbu očekujte unutar 2-5 dana.

PRAVNE OSOBE

Ukoliko ste već radili sa našim poduzećem tada je dovoljno upisati OIB poduzeća i punu eMail adresu. U ostala polja ne morate ništa upisivati.

Naš software će prepoznati poduzeće po OIB-u i korektno obraditi ponudu koju ćemo vam poslati natrag.

Ukoliko do sada niste radili sa nama molimo vas da popunite sva polja što jasnije možete.

Minimalan iznos narudže za veleprodajne kupce kod kojeg poduzeće Talpa alati d.o.o. snosi trošak dostave je 135€(1017,16kn) neto iako u polju način otpreme piše 65€(489,74kn), taj se iznos odnosi na maloprodajne kupce ! Ako je iznos manji od navedenog naplaćuje se usluga transporta prema ukupnoj težini pošiljke .

INFORMACIJE

Za sva pitanja, komentare, primjedbe obratite nam se putem eMail-a: info@talpa.hr ili naše facebook stranice https://www.facebook.com/talpaalati.hr

O nama

Talpa d.o.o. posluje u Hrvatskoj od 1997.godine kao zastupnik za veleprodaju alata i opreme, kvalitetnih proizvoda pristupačnih svima. Vremenom smo postali prepoznatljiva tvrtka koja posluje sa 700 registriranih kupaca, mahom trgovina građevnim materijalom, željeznom robom, boja i lakova, poljo apotekama, kao i sa većim trgovačkim lancima. Kvalitetnu uslugu, brzu i točnu isporuku, veliki postotak isporučene robe, omogućuje 12 vrijednih djelatnika naše tvrtke.

Misija: Kvalitetnom uslugom, brzom i točnom isporukom, širinom asortimana robe, kao i osluškivanjem tržišta, postići zadovoljstvo i povjerenje privatnog i poslovnog klijenta.

Vizija: Unaprjeđivanje poslovanja s postojećim kupcima, kao i pronalaženje novih klijenata. Kvalitetom i pristupačnom cijenom, fleksibilnošću i uslugom, postati vodeća web trgovina za prodaju alata i opreme na regionalnom tržištu.